© PraktijkCH. All rights reserved

Stoel Home

Wat is stoelmassage?


Stoelmassage is een vorm van massage, die is ontstaan in Amerika en op een speciaal daarvoor ontwikkelde stoel word uitgevoerd. De oorsprong echter ligt in de Japanse Shiatsu. Aan het hedendaagse succes heeft de speciale comfortabele stoel veel bijgedragen, maar de flexibiliteit van de massage ook. Flexibel in de zin van de duur van de massage, maar ook in de plaats waar de massage gegeven word. Dat kan bijvoorbeeld op de werkplek zijn of tijdens een evenement een welkome ontspanning zijn. Stoelmassage kan op de praktijk in sommige gevallen een toevoeging inhouden.


Mensen met stress klachten en het hoge psychische en audiovisuele prikkelniveau van de mensen neemt de laatste jaren steeds meer toe. Hierdoor ervaart men steeds meer een disbalans tussen lichaam en geest, waardoor klachten ontstaan.Wat kan stoelmassage voor u betekenen?


Stoelmassage geeft de mogelijkheid even terug te keren naar uzelf. De disbalans tussen lichaam en geest zal weer herstellen. De massage heeft een groot effect op de vitaliteit, concentratie en het welbevinden van de mens. Het is een prettige manier om even weg te zijn van de drukte, wat rust te nemen en voor even de last van de schouders af te laten glijden. Met behulp van stoelmassage kunt u weer rustiger, gelukkiger en blijer uw dagelijkse bezigheden uitvoeren.


 

Door de verschillende systemen waarop gewerkt wordt is het effect van stoelmassage:


Stoelmassage